Gezond zwanger worden/zijn en na zwangerschap

Als u besloten heeft zwanger te willen worden, wilt u dit het liefst zo snel en gezond mogelijk. De gezondheid van u en uw kind kunt u al voor de bevruchting beïnvloeden.

Zwanger worden, blijkt in de praktijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo’n 15% van de stellen lukt het niet om binnen een jaar zwanger te worden. Leeftijd, maar ook leefstijl en de achtergrond van u en uw familie blijken een grote rol te spelen bij de kans op een natuurlijke zwangerschap. Als u eenmaal zwanger bent, kunnen er vervelende kwaaltjes optreden. Ook na de bevalling kunnen er klachten ontstaan. Bij vitaminetekort en stress kunnen o.a. psychische klachten ontstaan.

Heeft u twijfels of u gezond bezig bent? Heeft u vragen over een gezonde zwangerschap? Misschien ervaart u klachten tijdens uw zwangerschap? Het is belangrijk om zo snel mogelijk advies in te winnen zodat we samen kunnen kijken wat we tegen uw klachten kunnen doen.

Tijdens het consult krijgt u informatie hoe u gezond zwanger kunt worden en zijn. U zult ook geïnformeerd worden hoe u na uw zwangerschap gezond kunt blijven.

Ik ben uw Care for Women specialiste in Nieuwegein en omstreken en ik neem u serieus. Samen kijken wij naar uw specifieke klachten en bepalen wij voor welke behandelingsvorm(en) u kiest: Voedingssupplementen, leefstijl optimalisatie, aromatherapie of een combinatie hiervan. U zult zich snel weer beter gaan voelen. Blijf er niet mee zitten maar maak een afspraak.